Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Прийом громадян у дистанційному пункті доступу до безоплатної правової допомоги в приміщенні Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області

11.04.2019
Арбузинський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській обл.

09.04.2019р. згідно з графіком роботи дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги в приміщенні Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області головним спеціалістом Южноукраїнського бюро правової допомоги (Вознесенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги) Інгою Нестеренко було проведено черговий прийом громадян, які перебувають на обліку уповноваженого  органу з питань пробації.

Під час проведення прийому Під час проведення прийому четверо осіб з числа суб’єктів пробації звернулася за  первинною правовою допомогою. Суб’єктам пробації було надано вичерпну консультацію щодо договору купівлі-продажу квартири, оренди землі та вирішення питання місця проживання дитини після розлучення.

Постійна робота дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги саме в приміщенні уповноваженого органу з питань пробації надає можливість суб’єктам пробації отримати ґрунтовну правову консультацію, а особовому складу уповноваженого органу з питань пробації дозволяє поглибити та конкретизувати соціально-виховну роботу з ними. Адже ніщо так не допомагає у результативному спілкуванні з людиною, як довіра та знання її життєвих потреб. 

 

Старший інспектор Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області

Ольга Володимирівна Буднік