Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Засідання круглого столу з нагоди проведення Всесвітнього Дня охорони праці

11.04.2019
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

10 квітня 2019 року в залі засідань департаменту соціальних питань та охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради (далі – ДСП та ОЗ) під головуванням заступника директора – начальника відділу праці департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Олени Філонової відбулося засідання круглого столу з питань трудових відносин та охорони праці на підприємствах міста Южноукраїнська з нагоди проведення Всесвітнього Дня охорони праці: «Безпечне та здорове майбутнє праці».

Олена Філонова ознайомила присутніх з міськими заходами до Дня Охорони праці та запросила присутніх активно долучитись до проведення зазначених заходів.

Участь у круглому столі прийняли провідні спеціалісти з питань охорони праці підприємств та установ міста Южноукраїнська.

На засіданні круглого столу було обговорено за участі головного державного інспектора відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління Держпраці в Миколаївській області Віталія Косовського та головного спеціаліста – інспектора праці відділу праці ДСП та ОЗ Наталії Онищенко, питання дотримання охорони праці та правильності застосування цивільно-правових договорів, зокрема на роботах з підвищеною небезпекою. В обговоренні прийняли участь представники 14 підприємств та установ міста Южноукраїнська.