Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася спільна нарада

09.04.2019
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Одним із напрямків роботи Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – ЮМЦСССДМ) є надання соціальних послуг дітям та особам, звільненим з місць позбавлення волі, засудженим без позбавлення волі та звільненим від відбування покарання з випробуванням або умовно-достроково. Виховна робота зі звільненими та засудженими, яка забезпечує процес ресоціалізації, включає: надання порад та консультацій, впровадження заходів для соціальної реабілітації засуджених після звільнення та навчання  безпечному способу життя.

З метою вчасного реагування на потреби зазначеної категорії осіб у приміщенні ЮМЦСССДМ відбулася спільна робоча нарада з представниками Арбузинським міськрайонним відділом з питань пробації та сектором  взаємодії з правоохоронними органами Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради, на якій і обговорювалися питання щодо проведеної соціальної роботи у І кварталі поточного року. Фахівець із соціальної роботи  довела до відома учасників наради, що на обліку ЮМЦСССДМ перебуває 25 осіб, які засудженим без позбавлення волі та 6 осіб звільнених з місць позбавлення волі.

Основні питання, з якими зверталися особи це потреба в лікуванні та медогляді, відновлення документів, потреба в працевлаштуванні, налагодження стосунків у родині, тощо.

Учасниками наради було вирішено продовжити тісну співпрацю, а також надану інформацію взяти до відома та врахувати в подальшій роботі наступного кварталу.