Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Юні спортсмени провели показовий виступ для відпочиваючих відділення оздоровчо - реабілітаційних послуг

27.03.2019
КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська»

Дбаючи про майбутнє дітей, батьки усвідомлюють, що передумовою успішного виховання є духовний зв’язок між поколіннями. Тому в родинному середовищі формуються такі якості як повага до старших, милосердя, доброта, щирість.

Вихованці секції греко – римської боротьби ККСС «Олімп» провели показовий виступ для відпочиваючих відділення оздоровчо - реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська». Діти зачитали глядачам поважного віку зворушливі вірші, більшість яких  власні, а на сам кінець  кожному були подаровані сувеніри та квіти.

Директор комунального закладу Антоніна Мартинко виступила з промовою до присутніх та подякувала юним спортсменам за гарний виступ та щирі слова.

Комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» висловлює подяку завідуючій відділу розвитку дитячого та юнацького спорту ККСС «Олімп» ВП ЮУАЕС Спанчак Катерині Михайлівні, тренерам Карая  Б.Е. і Чебанову Д.С. за організацію такого чудового заходу для людей поважного віку.