Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зустріч психологів та соціальних педагогів з міським головою

21.03.2019
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

З метою вироблення спільної стратегії міської влади та закладів освіти з питань протидії булінгу/ цькуванню в освітньому процесі, 21 березня 2019 року в малій залі виконавчого комітету відбулась зустріч міського голови Пароконного В.К. з працівниками психологічної служби закладів загальної середньої освіти.

Учасники зустрічі – міський голова Пароконний В.К., заступник міського голови з питань освіти Кольчак О.М., начальник управління освіти Сінчук Ю.М., методист КУ «КМОЦ», відповідальний за психологічну службу Братищенко О.В., спеціаліст відділу ювенальної поліції Шендрик А.М., практичні психологи  та соціальні педагоги шкіл та гімназії міста – обговорили актуальну проблему сьогодення – булінг. Спеціалісти психологічної служби представили досвід роботи з попередження явищ булінгу в освітньому процесі, також керівником методичної комісії працівників психологічної служби Дмитренко О.Д. окреслено останні зміни в законодавстві України щодо запобігання булінгу та механізмів відповідальності булерів (агресорів) та свідків цькування.

За результатами зустрічі сформовано перелік питань, що потребують опрацювання та вирішення як з боку міської влади, так і зі сторони фахівців-психологів, педагогічних колективів.