Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Пройшло чергове заняття факультету «Основи комп’ютерної грамотності»

27.02.2019
КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська»

27 лютого 2019 року студенти факультету «Основи комп’ютерної грамотності» в рамках університету третього віку при комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» відвідали чергове заняття.

 У зв’язку з великим попитом на навчання, факультет «Основи комп’ютерної грамотності» було організовано  дві групи студентів. Щоразу вони отримують нові знання, разом з тим це досвід, який вони втілять у своєму повсякденному житті.

За час навчання слухачі познайомилися з основами роботи ПК, з різноманітними програмами, за допомогою яких, можна створювати документи чи презентації, відправляти листівки через електронну пошту.

Самою цікавою темою в навчанні стало освоєння мережі Internet, що дає можливість поринути у всі простори світу крізь монітор. Слухачі створюють свою особисту поштову скриньку, реєструються в соціальних мережах, де мають змогу спілкуватися з друзями та рідними.

Отже, життя сучасних пенсіонерів набуває нового змісту, відкриваються нові можливості. Це розвіює стереотип, що пенсіонерів нічого не цікавить в житті – адже для них є можливість вивчати ключову річ сучасного світу – комп’ютер.

Пропонуємо усім охочим записатися до  університету на наступний навчальний рік. Формування груп здійснюється за списками громадян, що виявили бажання одержувати цю послугу.

Запис здійснюється у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги за телефоном 5-55-37 або за адресою: бульвар Цвіточний, 4, каб.№3.