Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Інформація щодо Міжнародного фестивалю для людей поважного віку GOLDenFest

20.02.2019

08-11 травня 2019 року у місті Славутичі Київської області відбудеться І Міжнародний фестиваль для людей поважного віку GOLDenFest.

Місією фестивалю є підвищення якості життя людей поважного віку, адаптація осіб старше 55 років до сучасного суспільного життя; створення умов для їх спілкування та самореалізації, задоволення соціальних потреб, розвиток культурно-туристичного потенціалу міста Славутича та регіону.

Оргкомітет GOLDenFest має на меті залучити осіб старше 50 років до культурно-мистецьких, фізкультурно-оздоровчих та розважальних заходів.

У програмі фестивалю заплановано проведення індивідуальних та колективних спортивних змагань, конкурсів виконавської майстерності зі співів, танців, малювання та інших видів художньої творчості, екскурсій, концертів, кінопереглядів. Родзинкою події стане урочиста ходи у день відкриття фестивалю для учасників, гостей та жителів міста.

Детальна інформація про фестиваль є на веб-сайті https://arr.in.ua/ або на сторінці GOLDenFest – Slavutych у мережі фейсбук. Реєстрація для участі у фестивалі здійснюється через електронну адресу goldenfestslavutych@gmail.com до 01 квітня 2019 року.

Оргкомітет фестивалю: КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради, телефони (04579) 22250, 0503531135.

Запрошуємо на GOLDenFest до Славутича – міста нових ідей!