Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення оновлених проектів регуляторних актів - рішень Южноукраїнської міської ради

05.02.2019
Департамент інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з урахуванням пропозицій щодо удосконалення проектів регуляторних актів, доведених листом Державної регуляторної служби України від 26.12.2018 № 12344/0/20-18,  з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних осіб, їх об’єднань, юридичних осіб оприлюднюються розроблені департаментом інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради оновлені проекти регуляторних актів - рішень Южноукраїнської міської ради:

1. «Про затвердження Порядку подання та розгляду заяв про включення об’єктів права комунальної власності міста Южноукраїнська до переліку об’єктів малої приватизації, що підлягають приватизації».

2. «Про затвердження Порядку надання орендарю згоди орендодавця комунального майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна».

Підставою для розробки проектів регуляторних актів є Закон України «Про приватизацію державного і комунального майна». Проекти разом з аналізами регуляторного впливу з 20.09.2018р. оприлюднені на офіційному сайті міста Южноукраїнськ за адресою:  www.уu.mk.ua у  розділі «Нормативні акти». Також з проектами та аналізами регуляторного впливу можна ознайомитись в департаменті інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради, за адресою: вул. Дружби Народів 23, м. Южноукраїнськ, 55000, тел. 2-10-73; тел/факс 2-10-57, ujkguk@ukr.net. Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проектів регуляторних актів, складає 1 місяць з дня оприлюднення на офіційному сайті  міста Южноукраїнськ за адресою:  www.уu.mk.ua. Зауваження та пропозиції у письмовий формі від фізичних осіб, їх об’єднань, юридичних осіб приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення на офіційному сайті  міста Южноукраїнськ за адресою:  www.уu.mk.ua, на адресу розробника: вул. Дружби Народів 23, м. Южноукраїнськ, 55000, тел. 2-10-73; тел/факс 2-10-57, ujkguk@ukr.net.