Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відділ взаємодії з правоохоронними органами УНС ВПО інформує

18.01.2019
Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

17 січня 2019 старші інспектори відділу взаємодії з правоохоронними органами управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради спільно із дільничними офіцерами поліції Южноукраїнського відділення Первомайського відділу ГУ НП в Миколаївській області провели профілактичний рейд, в ході якого спілкувались з мешканцями міста про наявні проблемні питання щодо правопорядку в місті, надавали інформаційні буклети «Як протидіяти домашньому насильству?», роз’яснювали відповідальності за скоєння насилля в родині, інформували про надання допомоги з боку поліції та інших служб міста в разі скоєння насильства відносно особи або членів ії родини.

Для покращення роботи з населенням дільничні офіцери поліції здійснюють прийом громадян щоденно з 09:00 до 18:00 у приміщенні Южноукраїнського відділення поліції за адресою м. Южноукраїнськ, вул.Спортивна, 3 (т. 5-44-00, 0675126271).

Після 18:00 год. щоденно чергує дільничний офіцер поліції, який також під час чергування може приймати громадян.

За номером телефону 5-65-28, Ви можете повідомити будь-яку відому Вам інформацію щодо вчинення насилля в родині, в тому числі відносно неповнолітніх осіб, незаконного функціонування гральних закладів в місті Южноукраїнську, про будь-які інші факти порушення громадського порядку тощо.