Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

День Святого Миколая

21.12.2018
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

19 грудня на День Святого Миколая розпочався цикл зимових свят у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради.

Вихованці Центру з нетерпінням чекали на свято Миколая. Святий Угодник порадував дітей ще рано-вранці, поклавши під подушки подарунки. Щирому дитячому здивуванню та радості не було меж. Діти зізналися, що це вперше в їхньому житті вони знайшли подарунки у своїх ліжечках.

Цей казковий день  був сповнений безліччю сюрпризів. Вже традиційно до дітей на свято завітало багато гостей із прекрасними подарунками. Діти в свою чергу підготували невелику театралізовану виставу про Святого Миколая.

Дітей та працівників закладу вітало чимало значних людей нашого міста, які є небайдужими до долі вихованців - це і представники  Южноукраїнської міської ради, керівники та представники профсоюзної організації атомної електростанції та багатьох відділів і цехів ЮУ АЕС, представники державних і приватних організацій нашого міста, працівники найрізноманітніших структурних підрозділів м.Южноукраїнськ, представники релігійних конфесій та просто небайдужі мешканці міста, які хотіли в цей святковий день подарувати дітям радість.

На захід завітав найочікуваніший гість - Святий Миколай. Протягом року дітки були вихованими і чемними, тому Святий Угодник обдарував малечу солодощами та смаколиками.

День Святого Миколая видався дуже яскравим, веселим, щедрим на дарунки та позитивні емоції. Всі дорослі, без винятку, намагалися створити для дітей в цей день справжню казку. І це вдалося!