Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

У місті-супутнику ЮУАЕС пройшов 28-й Всеукраїнський пробіг, присвячений Дню енергетика

10.12.2018
Управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУ АЕС

У перший день зими в Южноукраїнську 98 бігунів віком від 8 до 74 років вийшли на старт традиційного легкоатлетичного пробігу, присвяченого Дню енергетика. Перемогу в ньому виборювали представники 8 міст України.

«Складні погодні умови (вночі випав сніг) та введений у регіоні воєнний стан вплинули на кількість учасників заходу, проте, не зважаючи ні на що він відбувся. І пройшов у найкращих традиціях наших легкоатлетичних пробігів», - констатує головний суддя змагань завідувач сектором навчально-спортивної роботи комбінату культурно-спортивних споруд (ККСС) ВП ЮУАЕС Олександр Бурцайло.

Переможцями на дистанції 3 км серед дітей стали Надія Коваль, Кіра Карпенко (обоє з м. Гайворон), серед дівчат - Ліля Овчаренко (відділення спортивного орієнтування ККСС ВП ЮУАЕС), серед хлопців - Артем Ткаченко (Южноукраїнська загальноосвітня школа №2), Олексій Захарченко та Євген Ткаченко (обоє - відділення спортивного орієнтування ККСС ВП ЮУАЕС).

У жінок на дистанції 6 км першими фінішували Ірина Іванченко (Жовті Води), Ольга Семіченко (м. Ізмаїл) та Альона Кислиця (відділ охорони здоров’я ВП ЮУАЕС), а в чоловіків-ветеранів – Валерій Кузь (м. Гайворон), Олександр Булинін (м. Южноукраїнськ) та Микола Праслов (с. Прибужжя, найстарший серед учасників пробігу).

Абсолютну першість серед чоловіків на дистанції 9 км виборов Анатолій Бондаренко (м. Жовті Води). А южноукраїнці Вячеслав Оголенко (електроцех ЮУАЕС) та Олександр Волков (служба аналізу безпеки ЮУАЕС) перемогли в своїх вікових групах.

Першість серед клубів любителів бігу здобули бігуни «РИТМУ» з м. Жовті Води. Кубок «За масовість» вручено учням Благовіщенського райвідділу освіти.