Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася зустріч-нарада

14.11.2018
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

08.11.2018 в приміщенні департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради відбулася зустріч-нарада стосовно «Плану реагувань на надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру в осінньо-зимовий період 2018-2019 років» (далі-Плану).

Засідання пройшло за участю директора департаменту Гехад Е.Е., начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради  Колесникова І.К.; заступника директора департаменту, начальник відділу праці Філонової О.М.; начальника відділу з питань соціального захисту населення Зінченко Л.Ю.; головного спеціаліста відділу праці Смірнової С.В., директора Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Дизик А.А., директора КЗ "ТЦСО (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська" Мартинко А.В.; в.о. головного лікаря КЗ «ЮМЛ» Самойленко М.І. та інженера з охорони праці Калинки С.М.; інженера з охорони праці НКП "ЮУ МЦПМСД" Федорової Л.І.

За результатами зустрічі-наради були надані рекомендації та доручення про розробку плану в термін до 16.11.2018. З подальшим поданням вищевказаного плану до управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради.