Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Надходження та використання бюджетних коштів за період з 12.10.2018 по 19.10.2018

22.10.2018
Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до загального фонду міського бюджету надійшло податків і зборів у сумі 2 462,0 тис. грн., із них: 1 815,2 тис. грн. – надходження податку на  доходи  фізичних  осіб та  51,9 тис. грн. – земельного податку.

З міського бюджету профінансовано видатки з урахуванням субвенцій з державного та обласного бюджетів в сумі 2 748,6 тис. грн. з них на: виплату заробітної плати з  нарахуваннями  –  607,9 тис. грн.; продукти харчування – 459,7 тис. грн.; енергоносії – 0,8 тис. грн., а також інші виплати в сумі 1 673,1 тис. грн., а саме на придбання: палива, конвектору, паперу, матеріалів для ремонту системи опалення, спортивного інвентарю, банеру, люків пластикових, металевої огорожі та воріт, печаток, квітів та білборду, вхідних дверей, запчастин та комплектуючих до автомобіля, масла та масла промивного. А також направлено кошти на: оплату страхового платежу автотранспорту; техобслуговування РРО; оплату послуг охорони та банку; спостереження за протипожежним станом приміщень; відшкодування витрат за пільговий проїзд автомобільним транспортом окремих категорій громадян на міських, приміських та спеціальних (дачних) маршрутах; надання пільг окремим категоріям громадян по оплаті ЖКП; поштові витрати; забезпечення функціонування "соціальних палат" в КЗ "ЮУ міська лікарня"; надання одноразової матеріальної допомоги демобілізованим учасникам АТО та матеріальної допомоги учасникам АТО до Дня захисника; забезпечення санаторно-курортним лікуванням ветеранів війни, праці та осіб з інвалідністю; оплату послуг по виконанню зварювальних робіт; навчання з питань цивільного захисту; усунення аварійних ситуацій; надання технічних послуг (доступ до ЄДБО); проведення санітарно-хімічних та бактеріологічних досліджень питної води;  вартість робіт з побудови мережі ВОЛС та СВН на об’єкті за адресою: м.Южноукраїнськ, Точка №14, в частині прокладки кабелів ОКТБг від Р/М пр.Незалежності до Точки №14; виконання рішення Господарського суду Миколаївської області (Наказ Господарського суду від 18.06.2012 року по справі №5016/3702/2011 (17/177); оплату доступу до мережі Інтернет; навчання з питань пожежної безпеки; оплату медичного та технічного огляду; відрядження та курси підвищення кваліфікації; експлуатаційні видатки; відрядження на змагання; заміну зовнішньої каналізаційної труби ДНЗ №2; технічне обслуговування холодильного та прального обладнання; послуги ЗМІ та зв’язку; виплату авансу з монтажу автоматичної системи пожежної сигналізації та оповіщення про пожежу; попередню оплату на виконання робіт по об’єкту: "Капітальний ремонт. Улаштування пожежної сигналізації і систем голосового оповіщення та заміні вікон ЗОШ №1 по бул.Курчатова,8"; поточний ремонт та технічне обслуговування автомобілів; встановлення металопластикових вікон; послуги на проведення перевірки технічно-справного стану і комплектності транспортних засобів; надання оголошення; придбання продуктів харчування для харчування тварин в пункті тимчасового утримання.

За   рахунок   коштів  субвенцій  з  державного та обласного бюджетів проведено видатки в сумі  7,1 тис. грн., а саме на: компенсаційні виплати інвалідам на бензин, ремонт, технічне обслуговування автомобілів, мотоколясок, транспортне обслуговування – 4,7 тис. грн.; курси та відрядження  – 2,4 тис.грн.