Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

На южно-українському майданчику завершено програму оглядових курсів для фахівців структурних підрозділів Енергоатома на 2018 рік

01.10.2018
Управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУ АЕС

Остання цього року група фахівців дирекції НАЕК «Енергоатом» знайомилася з Южно-Українським енергокомплексом у рамках оглядових курсів 26 та 27 вересня.  Учасниками заходу традиційно стали фахівці, робота яких безпосередньо не пов'язана з виробництвом.

У рамках стажування гості отримали розширену інформацію про роботу трьох складових енергокомплексу - Южно-Української АЕС, Олександрівської ГЕС і Ташлицької ГАЕС. Учасники оглядових курсів відвідали машзали першої та другої черг енергоблоків і повномасштабні тренажери блочних щитів управління АЕС, відкритий розподільчий пристрій 330 кВ, а також гідро- та гідроакумулюючу електростанції. На будівельному майданчику бризкальних басейнів кияни ознайомилися з ходом реалізації масштабного проекту реконструкції системи технічного водопостачання атомної станції.

Більшість членів делегації відвідали підприємство вперше і вважають цей візит дуже корисним. 

«Цього року в рамках оглядових курсів  з нашим енергокомплексом познайомилися 5 груп працівників структурних підрозділів НАЕК, - зазначає керівник групи зв’язків зі ЗМІ та громадськістю Влада Тішкова. - Нам є що розповісти і що показати. Лише в складі нашого підприємства разом з АЕС працюють гідро- та гідроакумулююча елекростанції. В Україні таких енергетичних комплексів більше немає. Це цікаво. Це видовищно. І, сподіваюся, це допоможе нашим гостям у їхній подальшій роботі».