Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відкриття факультету «Психологія» для слухачів Університету третього віку

27.09.2018
КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська»

Про відкриття факультету «Психологія» слухачі Університету третього віку мріяли давно, і цього навчального 2018-2019 року мрія збулася.

27 вересня 2018 року в Університеті третього віку розпочався новий навчальний рік на факультеті «Психологія».  Викладачем факультету стала психолог з великим досвідом роботи Кривоногих Таїсія Вікторівна, яка люб’язно погодилася викладати науку та ділитися своїм досвідом з студентами університету.

Заступник директора комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» Ольга Гурова виступила з привітальним словом до слухачів та побажала присутнім міцного здоров’я та успіхів у навчанні.

На перший урок зібралися  студенти в гарному та піднятому настрої, в очікуванні чогось нового та цікавого. Було видно, що слухачі зацікавлені, саме люди в поважному віці переживають серйозні психологічні проблеми, пов’язані з погіршенням здоров’я, із закінченням трудової діяльності, із змінами матеріального становища. На протязі всього навчального процесу будуть розглядалися питання про те, як налагодить себе таким чином, щоб у поважному віці знаходити застосування накопиченому життєвому досвіду, реалізувати свій творчий потенціал, продовжувати відчувати радість життя самому та дарувати його оточуючим.

Як вже прийнято, навчання почалося із знайомства один з одним та вступної лекції про науку «Психологія» в цілому. Всі студенти мали заповнити анкету в якій потрібно було вказати, чому хочуть вони навчитися та що їх буде цікавить на наступних заняттях.

Основною  метою роботи Університету третього віку є  не тільки навчати, але й робити  життя наших студентів насиченим та цікавим. З користю проводити вільний час, отримувати нові знання і мати можливість ділитися своїми думками, розширяти коло спілкування та інтересів.