Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася робоча зустріч 

27.09.2018
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

26 вересня у приміщені Южноукраїнського міського ЦСССДМ відбулася робоча зустріч з начальником Южноукраїнського міського відділу ДВС Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Макухою Яною.

Під час зустрічі Яна Сергіївна  роз’яснила працівникам ЮМЦСССДМ деякі питання  щодо реалізації державної політики у сфері примусового виконання рішень судів та інших органів, забезпечення своєчасного, повного і неупередженого виконання рішень у порядку, встановленому законодавством тощо.  Дизик Алла, директор ЮМЦСССДМ розповіла основні завдання, які стоять перед соціальною службою, акцентувавши увагу на надважливому напрямку роботи фахівців Центру по залученню громадян до створення таких сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування як прийомна  сім’я та патронатна сім’я. Для самостійного ознайомлення працівникам та відвідувачам відділу ДВС передано інформаційні буклети  щодо висвітлених питань. 

У першу зустріч керівники з’ясували, що в обох структурах є спільні питання, насамперед просвітницька, інформаційна  робота,  які можуть бути корисними для  громадян, тож  намічено шляхи  співпраці.