Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Надходження та використання бюджетних коштів за період з 13.07.2018 по 19.07.2018

20.07.2018
Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до загального фонду міського бюджету надійшло податків і зборів у сумі 2 654,5 тис. грн., із них: 1 796,5 тис. грн. – надходження податку на  доходи  фізичних  осіб та  198,1  тис. грн. – земельного податку.

З міського бюджету профінансовано видатки з урахуванням субвенцій з державного та обласного бюджетів в сумі 2 812,4 тис. грн. з них на: заробітну плату з нарахуваннями – 1 151,1 тис. грн., продукти харчування – 401,0 тис. грн., енергоносії – 0,3 тис. грн.  А також інші виплати в сумі 884,5 тис. грн. на: придбання: меблів для кабінету народознавства ЮЗШ №1, пристрою безперебійного живлення, офісних крісел, лав, медичних костюмів, кондиціонерів, марок, конвертів, канцтоварів, господарських товарів. Також на послуги з: встановлення лав біля під’їздів житлових будинків; поточного ремонту частини цоколю та відмостки будівлі ЦРД «Гармонія»; технічного огляду автотранспорту, тривожної сигналізації; медичного огляду водіїв; випробування пожежних рукавів та кранів; дезінсекції та дератизації підвальних приміщень; надання оголошень в засобах масової інформації; охорони громадського порядку; розробки проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок; внесення стартових внесків на змагання; розробки проектно-кошторисної документації та проведення експертизи укріплення віконних  відкосів ЮЗШ №3 та розробки проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт електричних мереж житлового будинку за відповідним адресом; придбання та заміни торшерів на нові сучасні з світильниками; на: фінансову підтримку громадським організаціям, пільги на житлово-комунальні послуги та послуги зв’язку окремій категорії населення; пільгове забезпечення ліками ветеранів ВВВ. 

За   рахунок   коштів  субвенцій  з  державного та обласного бюджету проведено видатки в сумі  375,5 тис. грн., а саме на: технічне обслуговування холодильного обладнання та передплата газети «Контакт» на ІІ половину 2018 року в сумі 22,2 тис. грн. за рахунок залишку медичної субвенції, який утворився на початок 2018 року; відпускні, матеріальну допомогу, придбання спеціального одягу, комп’ютерного обладнання, медичного обладнання, розміщення інформації в ЗМІ за рахунок медичної субвенції в сумі 316,5 тис. грн.; відшкодування лікарських засобів для лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет – 36,8 тис. грн.