Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні випускники 2018 року!

23.06.2018
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні у вас особливо урочистий, зворушливий і незабутній день - початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Ви залишили у минулому дитинство і школу. Попереду - нові вершини та нові досягнення. А головне - непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.

Як і кожне прощання,  прощання з рідною школою хвилююче  та сумне. Хвилюються випускники, хвилюються вчителі. Та найбільше, мабуть, хвилювань у батьків - їх діти стали дорослими. І невтримна материнська сльоза, що блищить в очах - це радість і смуток, надія і сподівання.

Дорогі випускники!

Сьогодні ви маєте нагоду низько вклонитися вчителям, які дали вам крила для злету, відкрили кожному з вас дорогу у велике життя, розкрили красу рідного краю, велич його історії, навчили чесно жити і самовіддано працювати.

Від імені Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету бажаю вам знайти свою життєву стежину, а головне -  стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчої думки та працьовитості  залежить майбутнє  рідної України.

 Щасливої життєвої долі вам і  вагомих успіхів!

Зі святом вас, дорогі друзі!

 

 

З повагою
Секретар Южноукраїнської міської ради

                    Л.Дзюбенко