Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся святковий захід «Будь славен Перемоги день»

04.05.2018
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

3 травня на сцені Южноукраїнского міського історичного музею відбувся святковий захід «Будь славен Перемоги день» до Дня перемоги над нацизмом в Другій світовій війні. На захід завітали представники Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил Організації ветеранів України на чолі з В’ячеславом Громенком та усі охочі.

 Від учнів загальноосвітньої школи № 4 лунали пісні та вірші про війну, а вихованці дитячої школа мистецтв виконали для гостей чарівний вальс та танець «Полька».

Із найщирішими побажаннями  діти подарували гостям заходу квіти та власноруч зроблені символи пам’яті та перемоги - квітки маків.

Наші ветерани проявляли свою мужність, силу, хоробрість та кмітливість в роки Другої світової війну, а наші гості - у розважальних конкурсах. Перемогла дружба.

Після завершення заходу усіх охочих було запрошено на експозицію «Була війна…» рамках постійної експозиції «1418 днів подвигу і слави», в якій експоновано елементи озброєння, нагороди, історичні документи та особисті речі безпосередніх учасників бойових дій у Другій світовій війні 1939 – 1945 років.

Висловлюємо щиру подяку за допомогу в організації заходу директору дитячої школи мистецтв Тимофієвій Ользі, колективу народної хореографії дитячої школи мистецтв та їх керівнику Батраку Анатолію, учням загальноосвітньої школи № 4 та їх класному керівнику Оксані Унгаровій, голові Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил Організації ветеранів України В’ячеславу Громенку.