Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Служба за контрактом – альтернатива працевлаштуванню

27.04.2018
Южноукраїнський міський центр зайнятості

Южноукраїнським міським центром зайнятості продовжується інформаційна робота щодо  проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах  України.

Вона полягає в ознайомленні клієнтів служби зайнятості під час індивідуальних прийомів, при проведенні групових заходів, а також через матеріали, які розміщені  в інформаційних секторах та куточкахцентру зайнятості.

Так, днями  до групового заходу «Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України», в якому взяли участь 12 осіб, долучився начальник групи з добору в Миколаївській області окремого регіонального центру комплектування Азово-Чорноморського регіонального управління державної прикордонної служби України Вахніцький  Вадим Миколайович.

Даний захід проводився з метою заохочення та роз’яснення переваг  проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України. Вадим Миколайович розповів присутнім про умови надання грошового, матеріального та медичного забезпечення, ознайомив з пільгами, правами та гарантіями військовослужбовців, а також про можливість забезпечення житлом.

По завершенню заходу запрошені мали змогу особисто поспілкуватись з представником служби та отримати відповіді на поставлені питання.