Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Обмін досвідом - це завжди цікаво

19.04.2018
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

Обмін досвідом це завжди цікаво, так 18 квітня директор комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська Антоніною Мартинко разом із заступником Ольгою Гуровою та депутатом Южноукраїнської міської ради Світланою Гут відвідали Арбузинський територіальний центр надання соціальних послуг. Директор закладу Алла Резніченко люб’язно прийняла гостей, показавши територію стаціонарного відділення для постійного проживання людей похилого віку, розповіла історію відкриття відділення, досягнення та труднощі які їх спіткали.

Приємно вразило гарне подвір’я засаджене квітами, в якому встановлені лавки, альтанка щоб мешканцям закладу було приємно проводити час на свіжому повітрі. В самому відділенні теж все затишно та по-домашньому, в кожній кімнаті образи святих, щоб почувати себе як вдома.

Поспілкувавшись з підопічними відділення стало зрозуміло, що людям тут добре, для них створені належні умови для перебування, про них піклуються, а це головне.

В майбутньому досвід який перейняли в Арбузинці може знадобитися при створенні відповідного закладу у нашому місті.  В територіальному центрі міста Южноукраїнську є плани та напрацювання щодо створення подібного закладу відповідно до доручення наданого на черговій сесії Южноукраїнської міської ради, яка  відбулася 25 січня 2018 року депутатом Світланою Гут.

В свою чергу колег з Арбузинки запросили до м.Южноукраїнська відвідати відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг територіального центру, яке має особливий попит серед осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, так як за кількістю та якістю наданих оздоровчо-реабілітаційних послуг не поступається перебуванню в санаторно-курортних закладах, але працювати є над чим аби покращити умови незахищених верств населення.