Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Пдсумки конкурсу юних талантів серед дітей з обмеженими можливостями/особливими потребами «Повір у себе, і в тебе повірять інші»

12.04.2018
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Традиційно, у квітні місяці, Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводиться конкурс юних талантів серед дітей з обмеженими можливостями/особливими потребами «Повір у себе, і в тебе повірять інші».  

 Цього річ на конкурс представлено 12 творчих  робіт, одинадцяти юних учасників. Роботи учасників були розподілені по віковим категоріям: перша категорія від 7 до 10 років, друга – від 11  до 13 років, третя – від 14  до 18років.

Діти дуже відповідально віднеслись до конкурсу й  представили нові яскраві, життєрадісні роботи,  виконані в різних жанрах. Політ фантазії вразив журі, якому довелось замислитися, щоб визначити кращі роботи.

Тож, І місце з роботою «Весняний подарунок»  у категорії діти віком від 7 до 10 років зайняла Іванісова Анастасія, 9 років. ІІ місце з роботою «Казкові звірята» отримав Тертишний Дмитро , 8 років.

Серед учасників від 11 до 13 років І місце зайняв Нікульніков Максим,12 років з роботою «Пухнастик», а ІІ місце з роботою «Друзі»  посіла Угнівенко Анастасія, 12 років.

Представниці третьої вікової групи  виконали свої роботи з бісеру. І місце за прикрасу «Візерунок» зайняла Манзенко Лоліта,16 років, а  ІІ місце за вишиту картину «Почуття весни» -  Дубравська Аліна,15 років.

За результатами конкурсу всі учасники отримали подарунки, а переможці ще й грамоти, а далі роботи талановитих дітей будуть направлені до Миколаївського обласного ЦСССДМ для  участі  в обласному однойменному конкурсі.

 Колектив Южноукраїнського міського ЦСССДМ висловлює величезне людське «Спасибі» батькам за підтримку й виховання своїх дітей  та  щиру вдячність приватному підприємцю Віктору Володимировичу за надані USBфлешнакопичувачі,  які було передано найстаршим учасницям конкурсу.