Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

 До уваги усіх мешканців міста!

03.04.2018
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради спільно з управлінням освіти Южноукраїнської міської ради та з Державним навальним закладом «Южноукраїнський  професійний ліцей» проводить міський етап ХІІІ щорічної Всеукраїнської благодійної  акції «Серце до серця» - «Почуй світ!». 

Під час проведення акції відбудеться суспільний збір коштів для закупівлі обладнання для дітей з вадами слуху.

Акція в місті Южноукраїнську стартувала з 02 квітня до 22 квітня 2018 року.

Скриньки знаходяться у ЗОШ №1, ЗОШ №2, ЗОШ №3, ЗОШ №4,Гімназія №1, ДНЗ «ЮПЛ», УМСК (б-р. Цвіточний,9). Кожен волонтер матиме при собі бейдж – ідентифікатор. Індивідуальний номер-ідентифікатор буде співпадати з таким на скриньці (скринька для збору коштів), до якої від бажаючих волонтер збиратиме кошти.

Також, волонтер  зі скринькою Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» буде проводити збір коштів 20 квітня на площі ПК «Енергетик під час концертної програми у підтримку міської екологічної акції «Чисто Fest».                     

Протягом 2006 – 2017 років за підтримки громадських організацій, органів студентського, учнівського самоврядування, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, бізнес структур було зібрано 31 923 461, 42 грн., за які придбано медичне обладнання та передано в безкоштовне користування в територіальні медичні об’єднання кожної області України.

Ознайомитись з додатковою інформацією  та переліком обладнання, придбаного протягом дванадцяти років діяльності  Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця»  можете за посиланнями www.sercedoserca.com.ua.

Просимо долучитися до цієї благодійної місії усіх

небайдужих мешканців   нашого міста, взяти участь

 у благодійній  акції «Серце до серця»!