Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Прийміть подяку!

03.04.2018
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

Комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг ) м.Южноукраїнська» не стоїть на місті а постійно розширює спектр соціальних послуг і це вабить все більше осіб відповідної категорії до отримання таких послуг, щоб покращити своє здоров’я та бути у гарному настрої. Велику підтримку комунальному закладу надає депутатський корпус  Южноукраїнської міської ради.

Завдяки  підтримки депутата Южноукраїнської міської ради Олійник Надії Вікторівни у комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» з'явилась можливість придбати за кошти депутатського фонду апарати для фізичних процедур (електрофорез та інгалятор) для відпочиваючих відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнськ».

Відділення щомісяця на відпочинок приймає 25 осіб пільгової категорії, які протягом 18 робочих днів отримують оздоровчо-реабілітаційних послуг. Для охоплення більшої кількості осіб, які можуть отримати відповідні послуги відділення надає разові платні послуги за соціальними тарифами.

Апарат для гальванізації та електрофорезу ПОТОК – 1 використовують для впливу постійним струмом на організм людини з лікувальною та профілактичною ціллю, а також для проведення лікарського електрофорезу.

Інгалятор ультразвуковий використовується LD - 250 И для лікування та профілактики хвороб дихальних шляхів та легень розчинами лікарських препаратів. 

З квітня всі бажаючі зможуть отримати відповідні процедури.

           

Велика подяка

за надану матеріальну допомогу

комунальному закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська»!