Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Прийміть благодарність від комунального закладу!

16.03.2018
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

Завдяки  підтримки депутата Южноукраїнської міської ради Палія Олександра Васильовича у комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» з'явилась можливість придбати за кошти депутатського фонду довгоочікувані  апарати «Алмаг» та «Корона-С» на 2 робочих модулі для відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу.

Апарат «Алмаг» впливає на хворі органи та тканини, зменшує запалення і набряк. Він ефективний при комплексному лікуванні різних хвороб, усуває біль, пришвидшує регенерацію тканин, а в деяких випадках навіть позбавляє від необхідності оперативного втручання.

Апарат «Корона-С» рекомендовано для лікування таких хвороб, як шкіряні захворювання, гнійні та запальні процеси, захворювання дихальної системи, захворювання носа, суглобів, артерій та вен, неврологічні захворювання.

І вже березневий заїзд відпочиваючих у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг має можливість отримати нові оздоровчі послуги з використання вищезазначеного обладнання.

Дякуючи підтримці депутатів Южноукраїнської міської ради Борця Миколи Миколайовича та Захарової Олени Вікторівни у комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» з'явилась можливість придбати за кошти депутатського фонду бігову доріжку у відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг. Для фізичних навантажень переобладнана окрема кімната. Завдяки придбанню бігової доріжки наші відпочиваючі зможуть отримати масу користі для свого здоров’я і краси, тому що переваги бігу незаперечні.

Велика подяка за надану матеріальну допомогу комунальному закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська»!