Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Надходження та використання бюджетних коштів за період з 02.03.2018 по 06.03.2018

12.03.2018
Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до загального фонду міського бюджету надійшло податків і зборів у сумі 8 789,5 тис.грн., із них: 8 659,0 тис.грн. – надходження податку на  доходи  фізичних  осіб та  27,4 тис.грн. – земельного податку.

З міського бюджету профінансовано видатки з урахуванням субвенцій з державного та обласного бюджетів в сумі 7 288,3 тис.грн. з них на: виплату заробітної плати, відпускних, матеріальних допомог та розрахункових з нарахуваннями – 915,9 тис.грн., придбання продуктів харчування – 26,4 тис.грн.; оплату енергоносіїв – 271,4 тис.грн., а також на інші видатки – 1 259,9 тис.грн., а саме на: придбання: сантехнічного обладнання, паперу та канцтоварів, бензину та дизпалива, запчастин та комплектуючих до автомобіля, марки, конверти, бетонолому, господарчих товарів, бігової доріжки. А також кошти направлено на: відшкодування коштів на харчування донорів та за медикаменти хворим на серцево-судинні захворювання; експлуатаційні витрати; вивіз ТПВ; техобслуговування пожежної сигналізації; страхування майна; технічне обслуговування електрообладнання; сантехнічне обслуговування;  послуги лікаря; придбання апарату магніто-терапії "Алмаг-101" та апарату дарсонвалізації "Корона-С"; оплату доступа до мережі Інтернет; послуги банку та зв’язку; оплату послуг в сфері інформації КП "МеДОК"; попередню оплату на придбання будівельних матеріалів для проведення ремонту у приміщенні; оплату оренди зала; поточний ремонт та техобслуговування автомобілів; висвітлення діяльності виконавчих органів ради; відрядження; відшкодування вартості лікарських засобів; ремонт аква-дестилятора; послуги охорони; вуличне освітлення; сторожеву охорону міського цвинтаря; утримання об’єктів благоустрою; ветеринарні послуги та медикаменти; постачання готової їжі; попередню оплату на поточний ремонт світлиці ЮЗШ №1.

За  рахунок  коштів  субвенцій  з  державного  та обласного бюджетів проведено видатки в сумі 4 814,7 тис.грн., а саме на: відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань в сумі 12,3 тис.грн. та для лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет в сумі 22,7 тис.грн.; виплату заробітної плати з нарахуваннями за І половину березня 2018 року за рахунок медичної субвенції в сумі 1 466,2 тис.грн.; за рахунок залишку медичної субвенції профінансовано на: придбання спец. рецептурних бланків, канцтоварів, оплату послуг СКГ, обслуговування електро-обладнання, відрядження працівників, придбання медикаментів. сумі 37,2 тис.грн.; пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС в сумі 22,3 тис.грн.; виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям,  допомоги по догляду за інвалідами І-ІІ групи внаслідок психічного розладу в сумі 3 254,0 тис.грн.