Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Військовий ярмарок вакансій

21.02.2018
Южноукраїнський міський військовий комісаріат

16 лютого, в приміщенні Миколаївського обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій: «Військова служба за контрактом: престижність, стабільність, гідний заробіток» з метою комплектування військових частин бойового складу Збройних Сил України.

Захід пройшов за ініціативи Миколаївського обласного військового комісаріату та Миколаївського обласного центру зайнятості,за участю військових частин десантно-штурмових військ,Сил Спеціальних Операцій,бойових частин, які входять до складу ОК «Південь», представників органів державної влади та районних (міських) військових комісаріатів області.

Вперше в Україні захід пройшов в он-лайн режимі, що дало змогу охопити всі районні центри зайнятості Миколаївської області. Таким чином до проведення даного заходу долучились більше 2000 чоловік.

Директор Миколаївського центру зайнятості Дмитро Оборонько, зазначив, що одним із пріоритетних завдань у роботі центру зайнятості на даному етапі є забезпечення чіткої співпраці з військовими комісаріатами в напрямку популяризації серед населення можливостей працевлаштування безробітних мешканців Миколаївської області на військову службу за контрактом,підвищення престижності військової професії.

Перед присутніми виступив заступник військового комісара по роботі з особовим складом Миколаївського обласного військового комісаріату підполковник Олександр Володимирович Жолудь,який підкреслив, що ярмарок вакансій із року в рік викликає значну зацікавленість з боку представників військових частин, і не меншу – з боку громадян,які стоять на обліку в центрах зайнятості міста Миколаєва.

Представники військових частин ознайомили чоловіків і жінок із перевагами служби за контрактом,потребою військових формувань оперативного командування «Південь» в кадрах та перспективами службового росту. Особливу увагу було надано порядку відбору кандидатів на військову службу, терміну служби за контрактом, грошовому забезпеченню військовослужбовців рядового, сержантського та офіцерського складу контрактної служби, а також гарантованим державою пільгам для військовослужбовців та членів їх сімей. Відвідувачі заходу отримали для себе багато корисної інформації, мали можливість поспілкуватися с представниками військових частин.