Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулась публічна процедура жеребкування з визначення номерів земельних ділянок серед учасників антитерористичної операції

02.02.2018
Управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин ЮМР

30.01.2018 у приміщенні сесійної зали міської ради в присутності депутатів Южноукраїнської міської ради відбулась публічна процедура жеребкування з визначення номерів земельних ділянок серед учасників антитерористичної операції для передачі земельних ділянок безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Южноукраїнська  відповідно до Порядку, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 №208.

На жеребкування було запрошено 63 учасника антитерористичної операції в порядку черговості, відповідно до реєстру сформованого за датою подачі заяв.

На процедурі жеребкування були присутніми особисто 40 учасників антитерористичної операції, уповноважені представники від учасників АТО - 13 осіб, та не з’явились на жеребкування - 10 учасників АТО.

Всі запрошені особи, які пройшли процедуру реєстрації, відповідно до списку  викликались головою комісії до прозорої скриньки, з якої кожен самостійно діставав конверт із зазначеним номером та адресою земельної ділянки.

Щодо учасників бойових дій, які не з’явились на жеребкування відбувалась наступна процедура: уповноважений член комісії послідовно діставав по одному конверту за кожного учасника, відкривав його і оголошував дані зазначені в ньому.  

В процесі жеребкування між учасниками АТО було розподілено 63 земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд, які знаходяться в шостому мікрорайоні міста Южноукраїнська. Розміри земельних ділянок становили до 0,10 га.