Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Оголошення

26.01.2018
Управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин ЮМР

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 30.01.2018 з 14.00 у приміщенні сесійної зали Южноукраїнської міської ради розпочнеться процедура жеребкування серед учасників антитерористичної операції з визначення номерів земельних ділянок з метою їх подальшої передачі безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Южноукраїнська (список учасників АТО для участі у жеребкуванні).

Процедура реєстрації учасників АТО  та їх представників буде проводитись з 14.00 до 15.00 години 30.01.2018.

На реєстрацію учасникам антитерористичної операції необхідно з’явитись особисто і пред’явити паспорт громадянина України та посвідчення учасника бойових дій. У разі неможливості особисто взяти участь у жеребкуванні, учасники антитерористичної операції мають право направити для участі у жеребкуванні уповноважену ними особу, яка повинна мати при  собі нотаріально посвідчену довіреність та паспорт громадянина України.

Звертаємо увагу, що порядок і умови проведення жеребкування визначено рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 №208, з яким можливо ознайомитись на офіційному веб-сайті міста Южноукраїнська.

У разі виникнення додаткових питань - звертайтесь до Управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради або за тел. 5-51-69, 5-51-90.