Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні мешканці міста!

19.01.2018
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  ШАНОВНІ ЮЖНОУКРАЇНЦІ!

ПРОЙШЛИ НОВОРІЧНІ РАДОЩІ І ОЧІКУВАННЯ,

СЬОГОДНІ СВЯТО ВОДОХРЕЩА!

 

Споконвіків наші предки з побожністю відносилися до води, боялися її осквернити. Коли йшли по воду, то одягали чистий одяг. Біля криниці голосно не розмовляли, не сварилися, не говорили поганих слів.

У природи є один унікальний день – 19 січня, під час якого вся вода на Земній кулі стає структурованою. Набрана в цей день з природних водойм, вона може стояти дуже довго і володіє цілющими якостями. кажуть, хто на Водохреща скупається в ополонці, весь рік буде щасливим.

Йордан, Водохреща (Хрещення Господнє) — завершальне Різдвяне свято

 

 

 

Вчені досліджували воду, посвячену в храмі. Три різні тести показали, що вона дуже корисна для здоров’я. Свята вода.

Учені досліджували під мікроскопом, як впливають на структуру краплини води різні слова і звуки під час її заморожування. З’ясувалося, що під дією позитивних слів, приміром, «любов», «вдячність», та звуків класичної музики тощо краплини після замерзання набували структури сніжинок з прекрасними візерунками.

Під дією грубих слів, скажімо, «ненависті», а також звуків агресивної музики — тяжкого року, їх структура руйнувалася, ставала хаосною.

Знаймо, клітинам нашого організму потрібна  чиста вода, а яку хто п’є, висновок за Вами!  

Шановні городяни!

Ми можемо помилятись та завжди є шлях виправлення помилок.

Але набагато важче поборювати Зло. У нього інша природа, вона теж людська, але коріння людських вад, тут на багато глибше.

 
   

 

 

 Та життя вказує, що є таке чудо, як прозріння. Є переконання, що рано чи пізно людей, що прозріли стане більше і країна, а відтак і місто прискорять свій поступ до рівня життя, на яке заслуговують її талановиті та працьовиті громадяни.

Свято Водохреща одне з чудес, яке рано чи пізно дасть нам потрібне прозріння – з чистою водою спливе весь бруд нашого життя.

 

 

Виконком міської ради