Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Підсумки щорічної благодійної акції «Добро починається з тебе»

31.10.2017
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Резолюцією Генеральної  Асамблеї ООН у 1993 році 17 жовтня проголошено Міжнародним днем подолання бідності, який з тих пір відзначається щороку. 

Не залишився осторонь події  й  Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім ї, дітей та молоді (далі – ЮМЦСССДМ) і вже традиційно, була проведена щорічна благодійна акція «Добро починається з тебе».

У рамках заходу було здійснено збір необхідних речей, одягу та взуття для родин, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Упродовж місяця  сім’ї та особи, які потребували  допомоги, могли  самостійно обрати все необхідне для себе та своїх близьких. Певна  кількість речей, що залишилась, буде передана Миколаївському обласному Будинку дитини та Березківській загальноосвітній школі-інтернату (КЗ "Березківський НВК").

Колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім ї, дітей та молоді щиро дякує громадянам міста,  організаціям та усім тим, хто не залишився байдужим і долучився до акції «Добро починається з тебе» . Життя дає кожному з нас  шанс поділитися душевним теплом, простягнути руку допомоги усім, хто цього потребує,  потрібно лише ним вчасно скористатися.