Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

ГУРТОЖИТОК № 6. СОЦІАЛЬНА ОБ’ЯВА

25.09.2017
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

По довгобуду і занедбаному гуртожитку №6 станом на вересень 2017 року, після 4-х років вимушеного стримування, здійснюються роботи його реконструкції під житло. Є очікування, що влітку 2018 року буде виконуватись здача цього об’єкту та розподіл квартир.

До виконкому міської ради почали надходити заяви осіб, з якими виконавець початку робіт по цьому гуртожитку (Тофан С.С.) уклав договори про наміри (договори про пайову участь у реконструкції гуртожитку).

Виконком звертається до осіб, які уклали такі договори та ще не втратили надію на поліпшення житлових умов,  з проханням звернутись до юриста виконкому для подальшого врахування їх прав та законних інтересів під час розподілу житлових площ гуртожитку №6, який буде здійснюватися з врахуванням позитивного досвіду міста Києва, де влада міста знаходила засоби допомогти обманутим пайовикам.

Прийом громадян здійснюється щоденно в робочі дні з 9 год 00 хв до 17 год 00 хв в приміщенні виконавчого комітету за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, 48, каб. 21.

При собі потрібно мати договір про наміри, укладений між пайовиком та ПП «Сервіспівденбуд» (Тофан С.С.)

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради