Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Розпочато курс оздоровлення дітей, які проходять реабілітацію у відділенні реабілітації дітей інвалідів

12.09.2017
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

З самого початку свого життя дитина з обмеженими фізичними можливостями потрапляє у нерівні умови, які залишають її на нижчому щаблі ієрархічних сходів духовних цінностей. У неї мало шансів самостійно віднайти та зайняти своє місце в суспільстві. Допомогу повинні надати ми, найближчі їй люди, які знаходяться поруч: батьки, спеціалісти, вчителі-реабілітологи – все ближнє оточення дитини.

З 11 вересня до 22 вересня 2017 року розпочато курс оздоровлення 8 дітей, які проходять реабілітацію у відділенні реабілітації дітей інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» та одночасно навчаються в школі.

Дана послуга надається в рамкам міської комплексної Програми «Турбота», про що укладено договір з НАЕК „Енергоатом” на здійснення медичного супроводу  відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу „Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська” медичним персоналом оздоровчо-реабілітаційного комплексу „Іскра” відокремленого підрозділу Южноукраїнська атомна електростанція.

Дітям призначено наступні процедури: лікувальний масаж, лікувальні ванни, лазеротерапія, магнітотерапія, галотерапія (соляна кімната), електропроцедури, грязелікування, фітотерапія та інші.

 Підвоз дітей до оздоровчо-реабілітаційного комплексу та назад до міста здійснювався комунальним закладом.