Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Спортивно-розважальне свято, присвячене Дню фізичної культури і спорту

11.09.2017
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

9 вересня 2017 року на стадіоні Южноукраїнського професійного ліцею тренерами - викладачами комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» за сприяння управління молоді, спорту та культури проведено спортивно-розважальне свято, присвячене Дню фізичної культури і спорту.

Перед змаганнями діти познайомилися з переможцями та призерами Чемпіонатів України та Європи, членами збірних команд України, які навчаються та працюють у дитячо-юнацькій спортивній школі: Хлюстіним Анатолієм, Болотовою Діаною, Адилханян Кариною, Гіглавим Євгеном, Толстовою Альоною, Шкепастом Марком, Квасневським Данилом. Заслужений тренер України з сумо Тімашков Юрій Миколайович вручив посвідчення Майстра спорту України з сумо Шкепасту Марку.

Цього дня зібралися спортсмени, вболівальники, їх батьки та просто мешканці міста Южноукраїнська, які є небайдужими до занять фізичною культурою і спортом. Усіх бажаючих взяти участь було поділено на 4 команди на чолі з тренерами-викладачами Хлюстіним А.Р.(команда «Зелених»), Пустовойт Н.М. (команда «Синіх»), Кордолєвським К.В. (команда «Жовтих»), Самойленко Н.С. (команда «Салатових»).

Одночасно на футбольному стадіоні відбувались змагання з міні-футболу, які проводив тренер-викладач з футболу Бойко Ю.Л.

На вигляд звичайні естафети, але гра продумана дуже цікаво і сам процес затягує та не відпускає аж до фінального свистка. Діти змагалися, батьки за них хвилювалися, фотографували та давали настанови.

Перемогу отримала команда тренера-викладача Кордолєвського Кирила Валерійовича.

За активну участь всі учасники нагороджені грамотами КЗ «ЮДЮСШ» та солодкими призами від управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.

 

Зичимо всім прихильникам здорового способу життя подальших успіхів та спортивних перемог!