Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Підсумки благодійної акції «Збери дитину до школи»

19.08.2017
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді закінчив благодійну акцію «Збери дитину до школи», яка тривала з 01 серпня по 18 серпня 2017 року.

Мета проведення акції - забезпечити дітей з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, в тому числі  з сімей тимчасово переселилися до нашого міста та сімей учасників АТО необхідним шкільним канцелярським приладдям.

Небайдужі жителі нашого міста долучилися до її проведення й спільними зусиллями було зібрано: зошитів  для письма – 300 шт., зошитів для малювання - 25 шт.,  наборів кольорового паперу - 25 шт., обгорток для книг – 3, обкладинки для зошитів -140 шт.,   пеналів - 20 шт.,  пластиліну - 20 пач., фарби - 21 шт., лінійки -18 шт., клей - 20 шт., щоденники - 12 шт., папки для зошитів - 9 шт., кулькові ручки, прості олівці, пензлики  - 107 шт., шкільні рюкзаки - 10 шт. Крім того, благодійно було надано бантики, носочки, заколки дівчачі,  хлопчачі аксесуари до сорочки, набори букв, закладки для підручників та інші необхідні речі для навчання.

18 серпня  11 майбутніх першокласників отримали набори шкільного приладдя. 

Не залишився осторонь й настоятель Храму Всіх Святих Українського Народу УГКЦ  о. Ігор Ворона, який  вручив малозабезпеченим сім’ям кольорові дитячі ковдри - 20  шт.  На останок усіх дітей пригостили смачним морозивом. Цей день видався насиченим подарунками та радістю, яка сяяла в очах дітей та батьків.

Колектив  Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  висловлює  щиру подяку усім, хто взяв участь у акції: підприємцям міста, депутату - Мілюк В.В., Лазаренко Ю.Ф, керівникам таких магазинів, як «Вікторія» - Войтко В.А., «Кобзар»-Дроздова М.Б, «Книги», «Фортуна», директору та колективу КП ЖЕО (Гульман З.С.), начальнику та колективу ЦНАП (Вороніній О.С.), працівникам виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради   та депутатам Южноукраїнської  міської ради Григоряну Е. Ю, Бабичу В. В., Клименку Р.І. 

Бажаємо всім добрим людям, дітям та батькам здоров’я, успіхів, натхнення та розуміння.  

Разом можна здолати будь-які проблеми та  перешкоди!