Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 08.08.2017

08.08.2017
  1. Прийнято участь у трьох комісійних обстеженнях об’єктів інфраструктури міста.
  2. Проведена процедура тендерної закупівлі через електронну систему публічних закупівель ProZorro по об’єктах:
    • «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені Захисників вітчизни (заміна вікон) по бульвару Курчатова, 8 в м.Южноукраїнськ Миколаївської обл.»
    • «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 (заміна вікон та встановлення перегородок в санвузлах) по бульвару Цвіточний, 5 в м.Южноукраїнськ Миколаївської обл.»
    • «Технічне переоснащення ТРП-4а за адресою: бульвар Шевченко,10а м.Южноукраїнська Миколаївської області»
  3. Розпочато будівельні роботи на об’єкті:  «Реконструкцію гуртожитку № 6 під житло за адресою: вулиця Олімпійська,3 (Комсомольська,3) в м. Южноукраїнськ, Миколаївської області».
  4. Направлено документи до ДАБІ на видачу сертифіката, який видається у разі прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта: «Реконструкція дороги з влаштуванням зупинки громадського транспорту за адресою: вулиця Маяковського біля житлових будинків №44 та №46 в м. Южноукраїнську Миколаївської області».
  5. Направлено документи до ДАБІ на видачу сертифіката, який видається у разі прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта: ««Капітальний ремонт сходів на тротуарі з влаштуванням пандусу на перехресті проспекту Соборності  та проспекту Незалежності в м. Южноукраїнськ Миколаївської області»  
  6. Проводиться розробка проектно-кошторисної документації  щодо  проведення капітального ремонту (укріплення ґрунтів) дошкільного навчального закладу № 8 «Казка».
  7. Введено в експлуатацію 19 ліфтів житлових будинків ОСББ.
  8. Закінчено роботи по технічному переоснащенню інженерних вводів з встановленням приладів обліку теплової енергії, гарячого і холодного водопостачання у 19 житлових будинках.
  9. Проводяться консультативні наради з представниками ОСББ щодо розробки проектно-кошторисної документації для виконання будівельних робіт.
  10. Погоджено розрахунки до договорів оренди між суб’єктами господарювання та балансоутримувачами комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  11. Направлено інформаційні листи суб’єктам підприємницької діяльності та комунальним підприємствам.
  12. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень для розгляду на сесії Южноукраїнської міської ради.
  13. Оброблено документи щодо подовження договорів оренди на приміщення комунальної власності міста Южноукраїнська.
  14. Підготовлено документацію для реєстрації права власності на об’єкти, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  15. Виконується ведення та формування єдиного реєстру майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  16. Оприлюднено на сайті міста намір передачі в оренду майна фізичним особам для використання не за комерційним призначенням.
  17. Розміщено інформацію про вільні приміщення індивідуально визначеного майна комунальної власності територіальної громади міста, які можуть бути передані в оренду суб’єктам  господарювання  для  здійснення господарської  діяльності та вільних  приміщень, сміттєкамер, які можуть бути передані в оренду фізичним особам для використання не за комерційним призначенням.