Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

На крилах прощального вальсу

27.06.2017
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

24 червня наше місто було у сяйві квітів, святкового вбрання, добрих і щирих посмішок. Саме в цей день сміхом, музикою, оплесками загомоніла площа ПК «Енергетик». Батьки, вчителі, гості  і, зрозуміло, учні  зібралися на традиційне свято «Випускний вечір».  Цей урочистий  день – свято  саме для тих, хто залишає дитинство і робить крок у доросле життя, для 186 випускників загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Зі словами привітання до випускників звернулися почесні гості свята: міський голова Віктор Пароконний, заступник генерального директора ВП ЮУАЕС Володимир Авраменко, начальник управління освіти Юрій Сінчук. Вони зазначили, що школа, навчання в ній, безповоротно відпливає в минуле. Зараз перед випускниками  відкриваються двері в новий, незвіданий світ. Впевнені, що випускники  з честю витримають всі випробування, що випадуть на їхньому шляху, збережуть і примножать славні традиції нашого міста. Вони будуть пам’ятати: де б вони не були, двері рідного дому завжди відкриті для них. Їх талант, енергія та ініціатива потрібні Южноукраїнську.

Упевнені, що кожен з них знайде своє місце на просторах життя, буде гідним громадянином своєї держави, нашого краю.

Урочистою була мить вручення випускникам медалей, яких у цьому році 16: сім  срібних і дев’ять  золотих.

Час минув дуже швидко. Тепер наших випускників чекає вступ до обраних вищих навчальних закладів. Бажаємо їм успіхів у подальшому житті, натхнення, наполегливості та здійснення мрій.

 

Дякуємо фотографам міста за надані фотографії