Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

З 1 вересня для дітей з інвалідністю та дітей віком до двох років (включно), які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності, відновлюються заняття зі спеціалістами

26.06.2017
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська"

Відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» бажає дітям яскравих вражень на літньому відпочинку, нових зустрічей і знайомств, набуття нового досвіду.

З 1 вересня для дітей з інвалідністю та дітей віком до двох років (включно), які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності, відновлюються заняття зі спеціалістами.

У відділенні створені умови для організації індивідуальних та малогрупових занять з вчителем-реабілітологом, вчителем-логопедом, практичним психологом,  фізичним реабілітологом. Заняття спрямовані на зменшення або подолання фізичних, психічних розладів та інтелектуальних вад.

Відділення оснащено сучасними вертикалізаторами, тренажерами та іншим реабілітаційним обладнанням для відновлення рухових навичок.

 

Ми чекаємо дітей та їх батьків за адресою:

вулиця Молодіжна, 5а

щоденно крім вихідних днів.

Телефонуйте нам за номером 2-43-90.