Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Надходження та використання бюджетних коштів за період з 09.06.2017 по 15.06.2017 року

21.06.2017
Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до загального фонду міського бюджету надійшло податків і зборів у сумі 2 654,2 тис.грн., із них: 2 262,8 тис.грн. – надходження податку на доходи фізичних осіб та 148,8 тис.грн. – земельного податку.

З міського бюджету профінансовано видатки з урахуванням  субвенцій  з державного  та обласного бюджетів  в  сумі  8 475,9 тис. грн. з них на: виплату заробітної плати, відпускних з нарахуваннями – 2170,9 тис.грн., оплату енергоносіїв – 0,8 тис. грн., харчування – 0,5 тис. грн., а також на інші видатки – 758,4 тис.грн., а саме на придбання запчастин для оргтехніки, канцтоварів, господарчих товарів, світлодіодних ламп, призів; експлуатаційні витрати, встановлення кондиціонерів, електролічильника, техогляд транспортних засобів, медичний огляд водіїв, оренда залу ПК «Енергетик», оголошення в газеті «Контакт», послуги зв’язку, техобслуговування тривожної сигналізації, транспортні послуги з доставки учнів на ЗНО, обслуговування холодильного обладнання, надання пільг інвалідам по зору з тепло-водопостачання, оплата медикаментів для учасників ВВВ, відшкодування на харчування донорів, медикаменти хворим на цукровий діабет та серцево-судинні захворювання, придбання вібро-плити та оприскувача бензинового, капітальний ремонт системи гарячого водопостачання інфекційного корпусу, ямковий ремонт внутрішньо-квартальних проїздів, впорядкування (планування ґрунту) діючого полігону твердих побутових відходів, утримання та поточний ремонт об’єктів благоустрою.

За рахунок коштів субвенцій  з  державного та обласного бюджетів проведено видатки на суму 5 545,3 тис. грн., а саме на: виплату заробітної плати з нарахуваннями за червень 2017 року медичним працівникам в сумі 171,2 тис. грн. та працівникам освіти – 5 211,0 тис. грн.; на житлово-комунальні послуги (субсидії) – 163,1 тис. грн.