Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Здійснено спільне відвідування неповнолітнього клієнта пробації

09.06.2017
Арбузинський міськрайонний відділ з питань пробації

26 травня 2017 року співробітниками Арбузинського міськрайонного відділу з питань пробації спільно із представником Южноукраїнського міського ЦСССДМ було здійснено спільне відвідування за місцем навчання – ДНЗ «Южноукраїнський професійний ліцей», та місцем проживання - гуртожиток ДНЗ «Южноукраїнський професійний ліцей», неповнолітнього клієнта пробації, який перебуває на обліку Арбузинського МРВ з питань пробації.

         Учасники відвідування мали нагоду поспілкуватись із педагогічним колективом ДНЗ «Южноукраїнський професійний ліцей» про поведінку та успішність неповнолітнього, а також відвідати гуртожиток, в якому проживає дана особа. По закінченню візиту службами було складено спільний акт відвідування.

         Також протягом травня в рамках програми профілактики конфліктів та правопорушень серед учнівської молоді «Будуємо майбутнє разом» з неповнолітнім клієнтом пробації були проведені заняття за таким темами:

  1. Права людини та дитини.
  2. Як захистити свої права.
  3. Негативні соціальні явища та їх подолання.

В найближчий час заплановано заняття на тему: «Ти і закон», «Ти і поліція».

За підтримки персоналу Арбузинського МРВ з питань пробації 18.05.2017 року неповнолітній клієнт пробації прийняв участь у Всеукраїнському конкурсі малюнків на тему «Моя мрія», який проводився Міністерством юстиції України за підтримки Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Арбузинський МРВ з питань пробації