Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Всесвітній день без тютюну

02.06.2017
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

31 травня   до Всесвітнього дня без тютюну  фахівцями із соціальної роботи Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для учнів  Южноукраїнського професійного ліцею  організовано та проведено відео-лекцію на тему: «Свобода закінчується там, де починається звичка палити».

Після перегляду, з метою обізнаності підлітків щодо шкоди тютюнопаління, яке впливає на людину,  45 - ти учням було запропоновано відповісти на запитання анкети  на тему «Паління як соціальна проблема суспільства». За результатами  анкетування стало відомо, що із загальної кількості підлітків, які брали участь у анкетуванні, 65 відсотків підлітків  - палять/палили! та 35 відсотків -  підлітки, які  дбають про своє здоров’я .

Також, фахівцями та волонтерами Южноукраїнського професійного ліцею на вулицях нашого міста, була проведена акція  з гаслом «Обміняй цигарку на цукерку». В ході проведення акції мешканці міста, в основному  чоловіки, не завжди охоче погоджувалися дійсно обміняти цигарку на цукерку, пояснюючи це  тим, що  дуже дорогі зараз цигарки, та й відмовитися від шкідливої звички не так вже й легко.

Бажаємо Вам здоров’я  і будьте вільні від тютюну!!!