Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги мешканців міста!

22.05.2017
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2015 року  № 1045 «Про затвердження Порядку проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України», з метою визначення та підвищення рівня фізичної підготовленості населення України, створення належних умов для фізичного розвитку різних груп населення, покращення його здоров’я, забезпечення здатності до високопродуктивної праці  з червня по серпень відбудеться перше щорічне оцінювання фізичної підготовки населення  в місті Южноукраїнську.

До оцінювання допускаються громадяни, які пройшли медичне обстеження, допущені до нього лікарем та ознайомлені з вимогами заходів безпеки.

Оцінювання проводиться згідно з відповідними тестами і нормативами, затвердженими наказом міністерства молоді та спорту України від 15.12.2016 № 4665 «Про затвердження тестів і нормативів для проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України".

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у вищевказаному тестуванні. Дату проведення оцінювання Ви зможете дізнатися на початку червня на офіційному сайті міста Южноукраїнська в розділі «Гуманітарна сфера та культура» – «Спорт» та в управлінні молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради за телефоном 5-46-42.