Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Представники ДСНС ознайомилися із методами роботи у сфері цивільного захисту

20.05.2017
Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

18 травня представники ДСНС, які беруть участь у навчально-методичному зборі з питань проведення просвітницької роботи з населенням, яке проживає в зонах спостереження атомних станцій, завітали до учнів Южноуркаїнської загальноосвітньої школи № 1.

Школярі підготували для гостей декілька заходів, в рамках яких продемонстрували свої знання та вміння у сфері цивільного захисту.

На початку, учні школи провели спортивну естафету. Наступним етапом учні та постійний склад школи відпрацювали дії відповідно до варіантів можливої обстановки на території школи при виникненні надзвичайної ситуації техногенного і природного характеру. (Вихід зі школи за сигналом «Тривога»).

А на останок учасники семінару завітали до учнів 8 класу на відкритій урок з предмету «Основи здоров’я» на тему: «Забезпечення радіаційної безпеки населення».

На завершення гості поділилися із дітьми своїми враженнями та подякували за цікаві уроки та показові виступи, а також побажали, щоб в їх житті завжди панував мир та злагода, а біда обходила стороною!

ГУ ДСНС України у Миколаївській області