Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся  міський конкурс «Повір у себе і в тебе повірять інші»

18.04.2017
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Забагато уваги не буває. Турботу, любов і піклування потребують усі без винятку. Але, найбільше, цього потрібно дітям з особливими потребами.

З 20 березня по 12 квітня 2017 року,формування у населення толерантного ставлення, підтримки творчо-обдарованих дітей  з функціональними обмеженнями й особливими потребами відбувся  міський конкурс «Повір у себе і в тебе повірять інші», який п’ятий рік поспіль організовує та проводить Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У конкурсі взяли  участь 12 учасників віком від 7 до 17 років, які представили  17 робіт.

14 травня в приміщенні Центру  відбулося підведення підсумків конкурсу та нагородження переможців. Членам конкурсної комісії було складно визначити  найкращих, адже тематика і жанри представлених композицій були різноманітні. Це яскраві вироби з бісеру назва роботи «У світі тварин», паперу - «Кошик надії», вишивка – «Св. МЧЦ. Алєвтіна», незвичайні картини з підручних матеріалів – «Батьківська хата» ,  тощо.

За висновками журі переможцем конкурсу стала: Рубінс Марія, яка посіла І місце за роботу – «Казкова хатинка», але треба зазначити, що роботи всіх учасників не залишились без уваги і всі конкурсанти отримали подяки та грамоти за участь, креативність та творчий підхід.

Директор ЮМЦСССДМ та запрошені гості привітали  батьків й учасників  конкурсу та вручили дітям  подарунки і солодощі.  Алла Дизик зазначила, що працівники Центру проводячи данний захід  розраховували  на те, що громада нашого міста  замислиться над проблемою інтегрування в суспільство людей з функціональними обмеженнями та буде плекати відношення до цих особливих людей, як до повноправних громадян. Роботи учасників будуть направлені до Миколаївського обласного ЦСССДМ для   участі  в обласному  конкурсі.

Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиру вдячність приватним підприємцям  Курдасову О.О. та Бабичу В.В.  за спонсорську підтримку у проведенні конкурсу.