Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Розпочалася робота тренерів у  рамках  програми «Тренер у кожен двір»

04.04.2017
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

1 квітня у рамках  програми «Тренер у кожен двір», ініційованої міським головою Пароконним Віктором Кириловичем, розпочалася робота тренерів комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» у дворах міста.

«Маленьке спортивне свято» пройшло у дворі, розташованому за адресою Шевченка,10, Шевченка,12, Енергобудівників,3. В суботній вечір у дворі зібралися  мешканці цих будинків, привели своїх дітей та внуків. Тренер КЗ ЮДЮСШ Романюк Роман Миколайович проводив для дітей середньої вікової категорії спортивні  естафети, ігри з елементами  волейболу, футболу. Наймолодші  дітки до рочку  просто забавлялися м'ячами, обручами. Дітки з батьками грали в настільний теніс, а татусі з цікавістю спостерігали за  своїми  дітьми та  фотографували  їх.

Програма «Тренер у кожен двір» отримала  вдалий старт.

А от мешканці двору старшого покоління були тільки спостерігачами, а хотілося б і їх задіяти в даному заході. Тому, в планах у нас гра в шахи  та шашки після придбання необхідного інвентарю.

Спорт для всіх зародився в 60 - 70 роках минулого століття  і сьогодні завдяки важливості та корисності для суспільства, оформився як важливе соціальне явище, в якому ми  з вами  і будемо приймати участь.