Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Надходження та використання бюджетних коштів за період з 24.03.2017 по 30.03.2017

04.04.2017
Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до загального фонду міського бюджету надійшло податків і зборів у сумі 6 397,8 тис. грн., із них 1 702,6 тис.грн. – надходження податку на доходи фізичних осіб та 4 348,6 тис.грн. – земельного податку.

З міського бюджету профінансовано видатки з урахуванням субвенцій з державного та обласного бюджетів в сумі 7 221,9 тис.грн. з них на: виплату заробітної плати, відпускних та матеріальних допомог – 3 670,1 тис.грн., придбання продуктів харчування – 12,0 тис.грн.; оплату енергоносіїв – 783,4 тис.грн., а також на інші видатки – 1 034,0 тис.грн., а саме на: відрядження; послуги банку; оплату послуг у сфері охорони, зовнішнього освітлення, технічної  підтримки програмного забезпечення; техобслуговування інженерних мереж та пожежної сигналізації; придбання: печаток, спецодягу та канцтоварів, ламп, господарчих товарів, медикаментів, продуктів харчування, бланочної продукції, підшипників; матеріальну допомогу онкохворим; попередню оплату у розмірі 30% на придбання матеріалів для виконання робіт з поточного ремонту під’їздів у житлових будинках; фінансову допомогу КП "ТВКГ" для забезпечення надання послуг з тепло-водопостачання та водовідведення: придбання матеріалів для ремонту мереж, КНС, ТРП;  попередню оплату у розмірі 30 % на придбання матеріалів для виконання робіт з капітального ремонту приміщень для розміщення лабораторії по повірці приладів споживання води та тепла; заміну світильників вуличного освітлення на енергозберігаючі; встановлення МАФів на території дитячого майданчику по бул.Цвіточний та для облаштування торгівельних рядів по пр.Незалежності;  поточний ремонт об’єктів благоустрою; ліквідацію усідань і проломів проїзджої частини та відновлення усіх  видів дорожнього покриття із застосуванням холодної бітумно-мінеральної суміші; перевезення пільгової категорії громадян на міському та приміському маршруті; надання соціально-педагогічних послуг з інформатики; витрати на поховання безрідних громадян міста; пільги по квартплаті УБД; відшкодування витрат за перевезення окремих пільгових категорій громадян по Знаменській дирекції залізничних перевезень; одноразову допомогу демобілізованим учасникам АТО; одноразову допомогу на виконання депутатських повноважень та інше.

За рахунок коштів субвенцій з державного та обласного бюджетів проведено видатки на суму 1 722,4 тис.грн., а саме на: надання субсидій населенню для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг в сумі 120,4 тис.грн.; виплату заробітної плати з нарахуваннями працівникам освіти в сумі 1 573,8 тис. грн.; пільг на медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС в сумі 26,6 тис.грн.; поховання учасників бойових дій в сумі 1,6 тис.грн.