Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Медична нарада "Стан медико-санітарного забезпечення працівників ВП ЮУ АЕС 2016 р. і заходи щодо подальшого поліпшення якості надання медичної допомоги працівникам підприємства»

10.03.2017
Комунальний заклад "Южноукраїнська міська лікарня"

Спеціалісти ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України» на медичної нараді заслухали питання «Стан медико-санітарного забезпечення працівників ВП ЮУ АЕС 2016 р. і заходи щодо подальшого поліпшення якості надання медичної допомоги працівникам підприємства». В роботі наради прийняли участь представники адміністрації, голова профспілкового комітету підприємства. Голова ПК ВП ЮУ АЄС Снітков С.М., заступник директора ЮУ АЕС по кадрам і соцрозвитку Авраменко В.А., начальник ВОЗ ВП ЮУ АЕС Хмілевська Г.В.

В нараді прийняли участь члени медичної ради закладу, керівники структурних підрозділів та спеціалісти СМСЧ № 2. Були присутні засоби масової інформації міста. З детальною доповіддю «Аналіз якості надання лікувально-профілактичної допомоги працівникам ОП ЮУАЭС виступила Феофентова Т.В, зав. цеховим терапевтичним відділенням СМСЧ № 2.

В доповіді надано змістовний аналіз діяльності закладу, цехового терапевтичного відділення та здоровпунктів АЕС, виконання профілактичних оглядів працівників, стан їх здоров'я, втілення алгоритмів з контролю якості надання медичної допомоги, виконання сучасних медичних технологій лікування і профілактики. На презентації наглядно відображено проведену роботу, стан кадрового потенціалу та охорони праці виробничих процесів. Окреслено шляхи підвищення ефективності праці та удосконалення якості надання медичної допомоги та профілактичної роботи в закладі. Надання медичної допомоги працівникам АЕС це - профілактичні медичні огляди працюючих, лікувальна робота (надання швидкої та невідкладної медичної допомоги, лікування хворих в поліклініці і в стаціонарі), а також готовність до роботи в умовах аварійних ситуацій.

Фахівці закладу в ході засідання надали детальні відповіді на актуальні питання.

Колектив ДЗ «СМСЧ № 2» виказав щиру вдячність представникам керівництва міста та ВП ЮУАЕС, керівникам Атомпрофспілки, засобам масової інформації міста, керівнику ВОЗ ВП ЮУАЕС, фахівцям за участь в роботі медради, за взаєморозуміння, підтримку та співпрацю щодо розвитку медицини міста. На медичній раді виступили з проблемних питань керівники міста, УОЗ НОГА та АЕС, депутати обласної та міської рад, намічені шляхи подальшого розвитку охорони здоров’я міста Южноукраїнська, підкреслено важливість проведення технічного переоснащення лікувального закладу та залучення фахівців.