Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Арбузинський міськрайонний відділ з питань пробації повідомляє

28.02.2017
Арбузинський міськрайонний відділ з питань пробації

Відповідно до частини восьмої статті 11 Кримінально-виконавчого кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 18.05.2016 року № 348 «Про ліквідацію територіальних органів управління Державної пенітенціарної служби України та утворення територіальних органів Міністерства юстиції», наказом Міністерства юстиції України від 09.02.2017 року №331/5 Южноукраїнський міський відділ кримінально-виконавчої інспекції було ліквідовано, а його функції та повноваження у сфері виконання покарань здійснює Арбузинський міськрайонний відділ з питань пробації Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

Особовий склад Южноукраїнського міського відділу кримінально-виконавчої інспекції продовжує працювати у складі Арбузинського міськрайонного відділу з питань пробації. Адреса розташування у м.Южноукраїнську залишилася незмінною: вул.Миру, буд.11 (гуртожиток № 4), каб.306-307, роб.тел. 5-90-17.

Арбузинський міськрайонний відділ з питань пробації охоплює роботою і мешканців м.Южноукраїнськ, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та звільнені від відбування покарання з випробуванням, та продовжує співпрацювати з місцевими органами, установами, організаціями, які здійснюють роботу із зазначеною категорією засуджених.