Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся щорічний турнір з міні-футболу серед школярів на Кубок пам’яті Сергія Кисельова

14.02.2017
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

На базі ЮЗШ №4, 11 лютого відбувся щорічний турнір з міні - футболу серед школярів на Кубок пам’яті Сергія Кисельова, організований 15 рік поспіль Южноукраїнською міською спілкою ветеранів Афганістану (воїнів – інтернаціоналістів), за підтримки управління молоді, спорту та культури і управління освіти Южноукраїнської міської ради.

У турнірі брали участь команди загальноосвітніх шкіл міста та гімназії (учні 5-6 класів). Почесними гостями були: голова Южноукраїнської спілки воїнів Афганістану – Венгер Володимир Михайлович та члени організації, представники управління молоді, спорту та культури, представники управління освіти Южноукраїнської міської ради.

У довготривалій боротьбі I місце посіла команда ЮЗШ №3, яка й отримала перехідний кубок «Пам’яті Сергія Кисельова»; II місце – команда  ЮЗШ №4; III місце – команда гімназії №1.

Переможцям було вручено командну грамоту і призи від управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради, а також призерам турніру та всім командам, які брали участь у змаганнях, було вручено футбольні м’ячі від спілки ветеранів Афганістану.

Захід пройшов вдало, усі команди показали гідну гру, а присутні отримали масу позитивних емоцій.