Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося  засідання Центру допомоги учасникам антитерористичної операції

31.01.2017
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

30 грудня поточного  року у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради під головуванням Першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганни Мустяци за участі представників суб’єктів соціальної роботи, військового комісаріату, представників громадських організацій та виконавчих органів ради  відбулося  засідання Центру допомоги учасникам антитерористичної операції.

В ході засідання було заслухано звіт про роботу Центру допомоги учасникам АТО за 2016 рік.  

 Затверджено план та графік роботи Центру допомоги учасникам АТО на 2017 рік. Обговорені проблемні питання та шляхи їх вирішення.

На   засіданні Центру виявив бажання бути присутнім депутат Южноукраїнської міської ради та учасник АТО Толкач Анатолій Петрович. В ході засідання Анатолій Петрович озвучив проблемне питання щодо  процедури оформлення та користування талонами на часткове забезпечення лікарськими засобами.

Мустяца Г.Ф. у підбитті підсумків засідання Центру допомоги учасникам антитерористичної операції наголосила на тому, що міська влада й кожен представник міського самоврядування,  безперечно, є  відповідальними за першочергове реагування у вирішенні нагальних потреб учасників АТО та членів їх сімей. Крім того, зауважила, що тільки тісна взаємодія членів Центру допомоги учасникам АТО дає можливість ефективно забезпечувати захист прав та гарантій учасників анти терористичної операції.